FAQ

Brow Lift

Een Brow Lift is geschikt voor iedereen die optisch een vollere wenkbrauw wilt creëren. 

Wanneer je erg dunne, fijne, korte of erg weinig wenkbrauwhaartjes hebt is deze behandeling niet geschikt voor jou. We zoeken graag samen met jou naar een andere passende behandeling.

Het beste kun je de eerste 24-48 uur geen wenkbrauw producten gebruiken. Na deze tijd kun je gewoon alles weer met je wenkbrauwen doen. Zorg ook dat je je wenkbrauwen de eerste 24u droog houd. 

Een Brow Lift blijft meestal 6 weken zichtbaar. Het is afhankelijk van de groeicyclus van jouw wenkbrauwharen. Voor een nog langer resultaat raden wij je aan om na 6 weken een brow soap te gebruiken, hiermee kun je de haartjes om hoog kammen en krijgen ze nog net een beetje extra stevigheid. Zo blijft de Brow Lift langer zichtbaar. 

Er is geen bewijs dat het slecht is wanneer je zwanger bent. Toch raad ik het liever af, het kan namelijk zo zijn dat de behandeling minder goed pakt omdat de hormoonsamenstelling in je lichaam anders is.

Lash Lift

Voor iedereen die mooie gekrulde/ gelifte wimpers wilt. Het is een goed alternatief wanneer je geen wimperextensions kunt of wilt dragen.

Wanneer je erg dunne, beschadigde wimpers hebt door bijvoorbeeld het foutief verwijderen van wimperextensions. Ik raad aan een wimperserum te gebruiken en wanneer de wimpers weer zijn aangesterkt kunnen we deze behandeling alsnog uitvoeren.

Het beste kun je de eerste 24-48 uur geen oogmake-up gebruiken. Denk hierbij aan oogschaduw maar ook mascara, oogpotlood of eyeliner.  Voor de juiste nazorg check het hoogtepunt “nazorg” daar kun je alles terugvinden over hoe je je wimpers zo lang mogelijk mooi kunt houden.

Een Lash Lift blijft meestal 6 weken zichtbaar. Het is afhankelijk van de groeicyclus van jouw wimpers.

Er is geen bewijs dat het slecht is wanneer je zwanger bent. Toch raad ik het liever af, het kan namelijk zo zijn dat de behandeling minder goed pakt omdat de hormoonsamenstelling in je lichaam anders is.

Nagels

Bij het waxen worden ook dode huidcellen mee verwijderd. Het kan daardoor zijn dat je huid gevoelig is na de behandeling. Raak de huid niet aan om verstoppingen te voorkomen. Bij irritatie niet krabben maar koelen. Voor de juiste nazorg verwijzen we je graag door naar het hoogtepunt “nazorg”. Daar staat precies in hoe je het beste voor je huid kan zorgen na dat deze een wax behandeling heeft gehad.

Ik werk met twee verschillende soorten. We hebben de producten van clean & easy en we hebben Wunderwax. We kijken in de salon altijd welke wax het beste bij jou huid en wensen past.

Gezichtsbehandelingen

Osaine is de naam van de productlijn die wij in de salon gebruiken voor de gezichtsbehandelingen.
De producten bestaan volledig uit natuurlijke ingrediënten, waardoor er ook nauwelijks een geur aan de producten zit. Omdat Osaine verschillende productlijnen heeft voor verschillende huidtypen kunnen wij voor iedereen een passende behandeling maken.

De producten van Osaine bestaan volledig uit producten verkregen uit ze zee. Denk aan verschillende soorten zeewieren, algen en mineralen. Deze worden verkregen uit de zee bij de Franse kust. Door het subtropische klimaat zijn daar de beste wieren, algen en mineralen te verkrijgen.

Ze bevatten aminozuren en vitamines. Ook zorgen ze voor een verbetering van de huiddrainage (de doorbloeding) en ze verbeteren het immuunsysteem. Voor meer informatie over specifieke product vragen mag je altijd vrijblijvend contact opnemen. In elk product zitten namelijk andere werkzame stoffen.

Ja. Osaine heeft verschillende productlijnen ontwikkeld voor ieder huidtype. Zo kan ik in de salon bepalen welke samenstelling van producten het meest geschikt is voor jou huid.

Jazeker. Ook voor jou zijn de producten gewoon te gebruiken. Voor de gevoelige huid is een speciale productlijn en daarnaast bevatten de producten van Osaine geen parfum of alcohol.