logo_yvette

 

GREAT SKIN DOESN’T HAPPEN BY CHANCE IT HAPPENS BY APPOINTMENT

FAQ

Brow Lift

Brow Lift is geschikt voor iedereen met gekrulde, warrige of eigenwijze wenkbrauw haartjes.

Wanneer je erg dunne, fijne, korte of erg weinig wenkbrauwhaartjes hebt is deze behandeling niet geschikt voor jou. We zoeken graag samen met jou naar een andere passende behandeling.

Het beste kun je de eerste 24-48 uur geen wenkbrauw producten gebruiken. Voor de juiste nazorg check het hoogtepunt “nazorg” daar kun je alles terugvinden over hoe je je wenkbrauwen zo lang mogelijk mooi kunt houden.

Een Brow Lift blijft meestal 6 weken zichtbaar. Het is afhankelijk van de groeicyclus van jouw wenkbrauwharen. Voor een nog langer resultaat raad ik aan om na 6 weken een brow soap te gebruiken, hiermee kun je de haartjes om hoog kammen en krijgen ze nog net een beetje extra stevigheid.

Er is geen bewijs dat het slecht is wanneer je zwanger bent. Toch raad ik het liever af, het kan namelijk zo zijn dat de behandeling minder goed pakt omdat de hormoonsamenstelling in je lichaam anders is.

Lash Lift

Voor iedereen die mooie gekrulde/ gelifte wimpers wilt. Het is een goed alternatief wanneer je geen wimperextensions kunt of wilt dragen.

Wanneer je erg dunne, beschadigde wimpers hebt door bijvoorbeeld het foutief verwijderen van wimperextensions. Ik raad aan een wimperserum te gebruiken en wanneer de wimpers weer zijn aangesterkt kunnen we deze behandeling alsnog uitvoeren.

Het beste kun je de eerste 24-48 uur geen oogmake-up gebruiken. Denk hierbij aan oogschaduw maar ook mascara, oogpotlood of eyeliner.  Voor de juiste nazorg check het hoogtepunt “nazorg” daar kun je alles terugvinden over hoe je je wimpers zo lang mogelijk mooi kunt houden.

Een Lash Lift blijft meestal 6 weken zichtbaar. Het is afhankelijk van de groeicyclus van jouw wimpers.

Er is geen bewijs dat het slecht is wanneer je zwanger bent. Toch raad ik het liever af, het kan namelijk zo zijn dat de behandeling minder goed pakt omdat de hormoonsamenstelling in je lichaam anders is.

Wimperextensions

De wimperextensions blijven gemiddeld 3 tot 4 weken mooi, hierna is het nodig om opnieuw langs te komen voor een opvulafspraak. Hoe vaak je terug moet komen is afhankelijk van verschillende factoren zoals: de cyclus van jouw haargroei, de vettigheid van je wimpers, het seizoen van het jaar, het slikken van medicijnen. Het kan dus zo zijn dat je tijdens het wisselen van het seizoen iets eerder moet terug komen.

Nee, de wimperextensions zijn niet schadelijk voor je eigen wimpers. LET OP!: haal nooit zelf je wimperextensions er af. In de salon heb ik een speciale remover die zorgt dat alleen de lijm en dus de wimperextension loskomen. Als je zelf probeert je wimperextensions te verwijderen is dat wel schadelijk voor je natuurlijke wimpers.

Ja, je kunt normale make-up gebruiken maar let op, het moeten altijd olie vrije producten zijn. Olieachtige producten maken de lijm week en dan kan het zijn dat de wimperextensions uit gaan vallen. Hoe je deze make-up het beste verwijderd? Ik verkoop hier in de salon een speciaal foam voor die alle restjes ook goed tussen de wimpers uit haalt.

Ten eerste is het heel belangrijk de wimpers schoon te houden. Veel mensen durven dit niet met de angst dat er wimpers gaan uitvallen. Dit is niet zo en het is echt belangrijk om je wimpers schoon te houden. Zorg ervoor dat je wimpers niet in aanraking komen met olieachtige producten.

Waxing

Door te waxen zorg je ervoor dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Dit betekend dat de haartjes langer weg blijven. Door regelmatig te waxen wordt de haargroei minder en op den duur komen de haren dunner of helemaal niet meer terug.

Bij het waxen worden ook dode huidcellen mee verwijderd. Het kan daardoor zijn dat je huid gevoelig is na de behandeling. Raak de huid niet aan om verstoppingen te voorkomen. Bij irritatie niet krabben maar koelen. Voor de juiste nazorg verwijzen we je graag door naar het hoogtepunt “nazorg”. Daar staat precies in hoe je het beste voor je huid kan zorgen na dat deze een wax behandeling heeft gehad.

Ik werk met twee verschillende soorten. We hebben de producten van clean & easy en we hebben Wunderwax. We kijken in de salon altijd welke wax het beste bij jou huid en wensen past.

Gezichtsbehandelingen

Osaine is de naam van de productlijn die wij in de salon gebruiken voor de gezichtsbehandelingen.
De producten bestaan volledig uit natuurlijke ingrediënten, waardoor er ook nauwelijks een geur aan de producten zit. Omdat Osaine verschillende productlijnen heeft voor verschillende huidtypen kunnen wij voor iedereen een passende behandeling maken.

De producten van Osaine bestaan volledig uit producten verkregen uit ze zee. Denk aan verschillende soorten zeewieren, algen en mineralen. Deze worden verkregen uit de zee bij de Franse kust. Door het subtropische klimaat zijn daar de beste wieren, algen en mineralen te verkrijgen.

Ze bevatten aminozuren en vitamines. Ook zorgen ze voor een verbetering van de huiddrainage (de doorbloeding) en ze verbeteren het immuunsysteem. Voor meer informatie over specifieke product vragen mag je altijd vrijblijvend contact opnemen. In elk product zitten namelijk andere werkzame stoffen.

Ja. Osaine heeft verschillende productlijnen ontwikkeld voor ieder huidtype. Zo kan ik in de salon bepalen welke samenstelling van producten het meest geschikt is voor jou huid.

Jazeker. Ook voor jou zijn de producten gewoon te gebruiken. Voor de gevoelige huid is een speciale productlijn en daarnaast bevatten de producten van Osaine geen parfum of alcohol.