Facials

In de salon werken wij met de producten van Medik8. Deze producten zijn gericht op het verbeteren van de huid. Door middel van de ‘CSA’ theorie, dit betekend Vitamine C in de ochtend, zonnebrand overdag en Vitamine A in de avond. Dit uiteraard aangepast aan de behoeftes van jouw huid. Medik8 beloofd: ‘Als je je huid verzorgt en ons eenvoudige advies opvolgt, geloven wij dat je er op je 50ste uit ziet als een 40-jarige.’ 

Brightening Platinum Facial

Een luxueuze, verhelderende behandeling om een mooie glans te geven aan zelfs de meest doffe huid. Een doel- en resultaat gerichte facial om problemen van pigmentatie en een doffe huidteint aan te pakken. Geeft direct een glans en een verhelderde huidteint. Deze behandeling duurt +/- 60 minuten. 

Om het beste resultaat te behalen is een kuur van 6 behandelingen aan te bevelen. 

Calming Facial

Een zachte, kalmerende behandeling op een ontstoken, warme, blozende, rode gevoelige en zeer gevoelige huid, onmiddellijk te kalmeren met behulp van intelligente formuleringen om het herstel van de huid te bevorderen. Deze behandeling duurt +/- 60 minuten. 

Voor het beste resultaat adviseren we een kuur van 6 behandelingen om de 4 tot 6 weken. 

Clarity Facial

Diepe actieve reiniging die wordt ingezet om een vette, problematische en onzuivere huid aan te pakken. in deze behandeling maken we gebruik van producten die de huid kalmeren, herstellen en zorgen voor een mooie, egalere ven heldere huidteint. Deze behandeling duurt +/- 60 minuten.

Voor het beste resultaat adviseren we een kuur van 6 behandelingen om de 4 tot 6 weken. 

Deep Hyrdration Facial

Een compleet voedende en comfortabele facial om een vermoeide, geschilferde en veeleisende huid te herstellen. Zachte exfoliatie, intensieve diepe vochtherstellende behandeling. Deze behandeling duurt +/- 45 minuten. 

Voor het beste resultaat word er een kuur van 6 behandelingen geadviseerd.

Platinum Facial

Een ontspannende Age-Defying Facial die wordt afgesloten met ons Age Defying Platinum Mask doordrenkt met Platinum voor een zichtbaar verjongde en verstevigende huid. De huid ziet er direct jeugdig en stralend uit. Deze behandeling duurt +/- 60 minuten.

Voor het beste resultaat adviseren we een kuur van 6 behandelingen om de 4 tot 6 weken.   

Pore Refining  Facial

Doelgerichte resultaten en zachte exfoliatie om de poriën te reinigen en te verfijnen. Gladdere huidstructuur met minder zichtbare poriën. Deze behandeling duurt +/- 60 minuten.

Klik hier om naar de prijslijst toe te gaan