logo_yvette

 

GREAT SKIN DOESN’T HAPPEN BY CHANCE IT HAPPENS BY APPOINTMENT

Facials

In de salon werk ik met producten van Osaíne. Dit merk heeft voor elk huidtype een verschillende productlijn. Hierdoor kan ik altijd een behandeling geven met producten die aansluiten bij wat jou huid nodig heeft!

 

“QUICK BOOST”

Een gezichtsbehandeling die vooral gericht is op het reinigen van de huid. Er wordt gereinigd, gescrubd en afsluitend een masker. Je kunt op deze manier makkelijk kennis maken met de producten en hun werking. Ook is deze gezichtsbehandeling is echt een boost voor je huid. De behandeling duurt +/- 30 minuten. 

“TREAT YOUR SKIN” 

Een gezichtsbehandeling die net even wat verder gaat. De huid wordt gereinigd en gescrubd en eventuele oneffenheden worden verwijderd. Vervolgens vind er een gezichtsmassage plaats en afsluitend een masker. Deze gezichtsbehandeling is net even dat beetje extra wat je huid goed kan gebruiken. De behandeling duurt +/- 60 minuten. 

“RELAX TO THE MAX” 

Een gezichtsbehandeling waarbij je écht even tot rust kunt komen. Deze behandeling is naast het reinigen van de huid ook echt gericht op het ontspannen. Naast dat de huid gereinigd en gescrubd wordt, vind er een massage plaats van het gezicht, decolleté en nek. Een echte ontspanning. Afsluitend wordt de bovenlip gehaast of worden de wenkbrauwen in model gebracht.  De behandeling duurt +/- 75 minuten.   

“MENS CARE”

Een mannenhuid heeft af en toe ook even een extra oppepper nodig. Mens Care is een gezichtsbehandeling speciaal gericht op de huid van de man. De huid wordt gereinigd, gescrubd en eventuele oneffenheden worden verwijderd. Daarna brengen we een masker aan. We sluiten af met een matterende crème en je huid kan er weer tegen aan! Deze behandeling duurt +/- 45 minuten.

 

Klik hier om naar de contra indicaties toe te gaan

Klik hier om naar de prijslijst toe te gaan