Brows

Brow lift

Wil jij optisch vollere wenkbrauwen, heb je haartjes die in allerlei richtingen groeien behalve de goede of ben je helemaal in to ‘fluffy brows’? Dan is de Brow lift de behandeling voor jou! Bij een Brow lift worden de haartjes in de gewenste richting geplaatst. Op die manier zorgen we voor een optisch vollere wenkbrauw en worden warrige haartjes getemd. Het resultaat blijft tot wel 8 weken zichtbaar, afhankelijk van de groeicyclus van de haartjes.

 Voor het mooiste resultaat word geadviseerd de wenkbrauwen ook tijdens de behandeling te verven. 

Tip: voor een nog mooier resultaat kies voor Bronsun verf!

Henna brows

Bij deze behandeling worden zowel de haartjes als de huid onder de wenkbrauwen geverfd, waardoor er een ‘ingetekend’ effect ontstaat. De henna kleuring helpt om de wenkbrauwen expressiever te maken en kale plekjes in te vullen. Dit zorgt voor een optisch vollere en strakkere wenkbrauw. 

Oh my brows

Ben jij niet gezegend met donkere wenkbrauwen, we’ve got your back! Dan kun je het beste ‘oh my brow’ gaan. Deze behandeling bestaat uit het shapen van de wenkbrauwen en daarna verven we ze met speciale wenkbrauw verf. Deze verf id niet schadelijk voor jouw haartjes en geeft een mooie kleur. 

Natural brows

Wil je jou wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk houden maar wel verzorgd? Kies dan voor een ‘natural brow’. Bij deze behandeling gaan wij wenkbrauwen waxen, knippen en epileren. Op deze manier kunnen we alle vervelende donsjes weghalen en kun jij tot wel 6 weken genieten van jou wenkies.

Klik hier om naar de prijslijst toe te gaan